ARTNOS Blog

5+2 motive bune pentru care ar trebui să alegi Artynos când dăruiești cadou!

Atunci când alegi un cadou pentru cei dragi, ai multe aspecte de luat în considerare pentru a alege surpriza potrivită pentru a le arăta cât de importanți sunt pentru tine. Am adunat criteriile pe care majoritatea oamenilor le folosesc pentru a alege un cadou pe Artynos, ca să te putem ajuta. Cel mai important lucru este ca beneficiarul să fie mulțumit de surpriza pe care ai ales-o, pentru că ne dorim ca acesta să primească de la noi un cadou cu adevărat memorabil.

  • Ceva cu adevărat memorabil ca și cadou:

Un cadou poate fi cu adevărat memorabil dacă beneficiarul este cu adevărat fericit de el. Astfel de cadouri pot fi pentru hobby-uri, sporturi, artă, colecții sau chiar pentru un animal preferat, un membru al familiei sau o persoană foarte apropiată inimii.

Cu mii de cadouri disponibile în prezent pe Artynos, poți fi aproape sigur că vei găsi unul cu adevărat special.

  • Un cadou personalizat:

Acesta este un aspect pe care doar câțiva vânzători, magazine online sau magazine de comerț îl pot oferi. Iar pentru tine, dacă te gândești bine, este probabil unul dintre cele mai importante elemente!

Nu există surpriză mai bună decât să vezi numele tău, data unei ocazii speciale sau porecla animalului iubit într-un cadou:
„Cu drag pentru Andra cu ocazia întâlnirii noastre”, „Pentru Nick, cel mai simpatic cățeluș care te înveselește mereu”, „În memoria nașterii tale: Alex 28.08.2020”.

Acestea sunt elementele esențiale care fac din „produs” un adevărat cadou și o experiență de neuitat.

La Artynos, îți oferim posibilitatea ca cei dragi să inscripționeze pe cadou mesaje personalizate cu creatorul.

  • Pot găsi totul într-un singur loc:

Este important ca, atunci când caut cadouri pentru mai multe persoane, să le pot cumpăra pentru toți cei dragi într-un singur loc.

Nu numai pentru adulți pentru Ziua Îndrăgostiților, ci și pentru copii pentru începutul anului școlar și grădiniță. Dacă ai un animal de companie – câine, pisică sau hamster – poți chiar să cumperi produse special pentru animalele de companie.

Sunt puține site-uri în țara noastră unde poți face toate acestea într-un singur loc, pe Artynos poți alege din cel puțin 10 categorii principale și mai multe subcategorii pentru a găsi cadoul potrivit pentru tine.

Contează și prețul!

La Artynos, designerii individuali, adesea artiști experimentați și calificați, vând și ei. Așa că sigur vei găsi ceva mai ieftin decât prețurile produselor de pe Artynos, întrebarea este: oare cadourile care sunt adesea făcute cu milioanele și care se irosesc foarte repede (ca să poți cumpăra altul) chiar valorează mai mult decât un cadou artistic de durată și de valoare?

Dacă stai să te gândești, un cadou pe care îl alegi poate fi mai ieftin pe moment, dar dacă vrei cu adevărat să faci plăcere, nu alegi un cadou pentru 1-2 zile pentru persoanele pe care le iubești cu adevărat, ci pe termen lung. În acest fel, cadoul și relația voastră vor fi mai durabile.

  • Mediu, durabilitate:

Protejarea mediului înconjurător este o prioritate pentru Artynos. Acolo unde trăim și cu cine trăim.

„Nu deținem pământul, doar îl împrumutăm”, se spune. Pentru noi, este foarte important să protejăm nu doar generația noastră, ci și generațiile următoare și viitoare prin protecția mediului și sustenabilitate.

De aceea, creatorii Artynos sunt atenți la mediul înconjurător, folosind materiale și ambalaje reutilizabile. Nu există resturi, deoarece chiar și cele mai mici „deșeuri” se pot transforma în resturi sub mâinile lor. Fie că este vorba doar de un umeraș retro făcut dintr-o scândură veche de barcă pentru casa de oaspeți, fie că este vorba de o „oglindă comemorativă” făcută dintr-o lingură.

Noi, cei de la Artynos, ne protejăm și ne prețuim mediul înconjurător.

  • Livrare rapidă:

Majoritatea creatorilor au deja materialele în stoc, așa că, în general, nu durează mult timp pentru a face un cadou. Este important de reținut că toți lucrăm cu creatori care lucrează la domiciliu, așa că, odată ce cadoul este gata, creatorul ți-l va livra.

În loc de un produs care are nevoie de săptămâni sau chiar luni pentru a ajunge din străinătate, poți primi un produs artizanal făcut în casă, un mesaj personalizat sau, adesea, un cadou suplimentar la care nu te așteptai.

Credem în atingerea personală și aici fiecare cumpărător merită un serviciu individual.

Dacă te gândești că și tu îi onorezi pe cei pe care le iubești și îți pasă nu doar de persoana pe care o cinstești, ci și de protejarea mediului înconjurător și de munca artiștilor locali, atunci Artynos este pentru tine! Îți mulțumim că susții un miracol! 😊